fbpx

Over ons

Wie ben ik en wat vind ik leuk om te doen!

Wie ben ik

Ik ben Marco en verzorg uw website van A tot Z. Zodat u zich van begin tot eind geen zorgen hoeft te maken over het ontwerp en live gaan van uw website.
Tevens kan ik met mijn diensten een toegevoegde waarde zijn voor al uw ICT gerelateerde vragen. Ik wil deze diensten naast mijn huidige baan aanbieden en zou hiervoor graag buiten werktijd een afspraak met u willen maken.
Bekijk ook eens mijn “Diensten” pagina.
Heeft u een vraag of opmerking? Neemt u dan contact met mij op via het mijn contactpagina!

Wat doe ik?

Webhosting

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Voor wie is MRD Online?

Ik richt mij op alle ondernemingen in de omgeving van Arnhem en omstreken. Zelf woon ik in Huissen maar zal uiteraard klaar staan voor u als bedrijf buiten deze regio. Neemt u gerust contact met mij op. Want met alle technieken van tegenwoordig kunnen wij samen ook tot mooi eind resultaat komen. 

Ik kom vaak zelfstandigen tegen met verstand van zaken op eigen gebied.
Je merkt hierdoor dat de keuze voor een website op de lange baan wordt geschoven. Vooral als je praat over ZZP’ers in de bouw sector.

Communicatie staat bij mij op de eerste plaats. Dit betekend dat ik duidelijke taal spreek en hierdoor een website naar wens kan maken zonder dat men er zelf te veel over hoeft na te denken.

Tevens maak ik met u een duidelijke afspraak wat de totale prijs zal zijn voor uw website zonder extra kosten achteraf.

Wilt u een website laten maken neem dan contact met mij op via mijn contactformulier

Als tip kan ik u meegeven dat:

Het belangrijk is wel om te weten dat een ZZP’er wellicht op dit moment goede zaken doet. Echter hoe is dat op langere termijn? Word het werk dan nog steeds zomaar aangeboden zonder daar acquisitie voor te doen?

Wanneer men nu een website maakt en er voor zorgt dat deze in Google wordt gevonden in de regio met de juiste zoektermen kan dit in de toekomst zijn voordeel opleveren als de tijden wat slechter worden.

Neem contact met mij op!

Voor al uw vragen over websites of ict gerelateerde diensten. 

CONTACT

MRD Online
Kapiteinstraat 8
6852PD Huissen
Tel: 06 27 07 77 70
info@mrdonline.nl

Pin It on Pinterest

Deel mijn website met anderen!